current views are: 1

24 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση14:10

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στη Χίο

Εξαρθρώθηκε την Παρασκευή εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στην Χίο.

Δημοσίευση 14:10’
αρθρο-newpost

Εξαρθρώθηκε την Παρασκευή εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στην Χίο.

Εξαρθρώθηκε την Παρασκευή εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στην Χίο. Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας (εκ των οποίων δυο άνδρες και μια γυναίκα), ηλικίας 26, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.  

Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν προσωρινά καθώς και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 26χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: το σύνολο των παραπάνω κοσμημάτων, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας σιδηρολοστός, ένα κατσαβίδι και ένα πακέτο γάντια μιας χρήσεως, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως διαρρηκτικά μέσα.

Επίσης, στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε, σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και των 1200 LEK Αλβανίας.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι κατά το παρελθόν οι τρεις αλλοδαποί ενέχονται στη διάπραξη 63 διαρρήξεων σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και του Ηρακλείου Κρήτης και σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.


σχετικα αρθρα