Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας καταδίκασε τρεις κατηγορούμενους για ασέλγεια και αποπλάνηση δύο 14χρονων κοριτσιών από την Αλβανία. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο καταδίκασε τον πρώην αντιδήμαρχο Πρασίνου, Βασίλειο Σκαναβή σε κάθειρξη 6 ετών με τριετή αναστολή για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης από την Αλβανία. Σε ποινή κάθειρξης 6 καταδικάστηκε ο Θουκυδίδης Καπνίσης από την Πάτρα και ποινή 3 ετών επιβλήθηκε στον Αλέξανδρο Βέρρα, 33 ετών.

Βαριά κάθειρξη 14 ετών επέβαλε το δικαστήριο στην Κλεοπάτρα Φοτέλι, 27 ετών, από την Αλβανία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 27χρονη φέρεται ότι παρότρυνε δύο ανήλικες 14 ετών από την Αλβανία και την Ελλάδα αντίστοιχα να εξωθούνται στην πορνεία. Τα περιστατικά είχαν σημειωθεί το καλοκαίρι του 2004, το δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου.


Η 27χρονη Αλβανίδα φαίνεται ότι για να κάμψει τις αντιστάσεις των δύο ανηλίκων κοριτσιών τα είχε οδηγήσει σε ένα εστιατόριο στο Καστρίτσι. Εκεί παρέμεναν τρεις άνδρες, άγνωστοι στην ανάκριση, που μόλις είχαν δειπνήσει.


Στη συνέχεια, η Αλβανίδα που καταδικάστηκε γνώρισε τις δύο ανήλικες στους τρεις καταδικασθέντες και εκείνες πήγαιναν μαζί τους ξεχωριστά σε ερωτικά ραντεβού.


Όπως υποστήριξαν στο ακροατήριο οι κατηγορούμενοι, η υπόθεση δεν έχει τις συγκεκριμένες διαστάσεις. Καθώς επρόκειτο για απλή γνωριμία με τις κοπέλες που προχώρησε στη σύναψη σχέσης. Όμως το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς τους.


Πηγή: patrastimes.gr
TAGS