Τα νέα συγκλονιστικά χτενίσματα που σου αλλάζουν τη διάθεση και σε ανανεώνουν είναι εδώ. Ποιο όμως είναι το χτένισμα εκείνο που σε βάζει στην καρδιά της μόδας φέτος;  
Η απάντηση είναι η αλογοουρά! Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποια είναι απόλυτα τρεντ στις αλογοουρές και κόψε την ανάσα!      
Η ψηλή: η ψηλή αλογοουρά είναι πάλι φέτος απόλυτο τρεντ αφού όχι μόνο σε μεταμορφώνει σε style icon αλλά και κρατάει με επιτυχία τα μαλλάκια σου μακρυά από το μέτωπο σου. Χτένισμα ιδανικό για το γραφείο το πρωί αλλά και για την βραδινή σου έξοδο.      

Η χαμηλή: Πιάσε από το αυτί και κάτω τα μαλλάκια σου με ένα χαλαρό πιάσιμο και στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Φέρε την χαμηλή αλογοουρά σου στο ένα πλάι ή άφησε να πέσει ελεύθερα.      
 
Η πλαγιαστή: Από δεξιά ή από αριστερά, από όποιο πλάι και αν τη φέρεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε χαμηλή αλογοουρά και φέρτα το ένα πλάι για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!      

Με χωρίστρα στη μέση: Άφησε τα μαλλάκια σου να πέσουν μετά το στέγνωμα μόνα τους και ελεύθερα και άφησε την ανέμελη χωρίστρα να κάνει το θαύμα της!      

Γυαλισμένη: Με μια μεγάλη δόση γκλάμουρ η γυαλισμένη αλογοουρά σε βγάζει ασπροπρόσωπη στις βραδινές σου εμφανίσεις ειδικά αν η αλογοουρά σου είναι ψηλή. Πώς θα το πετύχεις; Βάλε λίγο αφρό στις ρίζες των μαλλιών σου, ίσιωσε καλά και τράβηξε τα μαλλάκια σου σφιχτά και προς τα πίσω.

 

Πηγή: womenonly.gr