Όπου έβρισκε ευκαιρία χτυπούσε μια νεαρή αλλοδαπή «μακρυχέρα» κατά τη διάρκεια της… περιοδείας της στα καταστήματα της Καλαμάτας! Μέσα σε λίγη ώρα, πρόλαβε και έκανε τέσσερις κλοπές λεία εμπορεύματα, αλλά το μοιραίο λάθος της ήταν ότι προσπάθησε να κλέψει και μια τσάντα!

Η 31χρονη Βουλγάρα έγινε αντιληπτή τη στιγμή που άρπαζε μέσα σε ένα φαρμακείο την τσάντα μιας 21χρονης πελάτισσας μέσα στην οποία υπήρχαν 150 ευρώ. Η κοπέλα βγήκε φωνάζοντας στο δρόμο για να καταδιώξει την δράστιδα, που εντοπίστηκε αμέσως από περίπολο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη. Μέσα στην τσάντα του θύματός της είχε βάλει και άλλα κλοπιμαία!

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι προλάβει να σουφρώσει διάφορα εμπορεύματα και από το φαρμακείο, όσο έψαχνε ευκαιρία να αρπάξει την τσάντα της κοπέλας! Στην κατοχή της αλλοδαπής βρέθηκαν ακόμη καλλυντικά και γυναικεία αξεσουάρ, τα οποία είχε κλέψει από άλλα δυο καταστήματα! Έτσι, η 31χρονη Βουλγάρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Πηγή: protothema.gr