Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική μετά την ανάρτηση στο indymedia προκήρυξης από μια νεοεμφανιζόμενη οργάνωση που αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο μετρό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.
Την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση με το όνομα 12 Φλεβάρη που παραπέμπει στα επεισόδια που είχαν γίνει εκείνη την ημέρα που κάηκε η Αθήνα. Φέρει τον τίτλο «Κοινωνικό Ανακοινωθέν», ξεκινά αναφερόμενη στην κρίση του 1929 και μετά, σε 7 σελίδες, αναφέρει λεπτομέρειες για την απόπειρα να ανατινάξουν το μετρό στο Αιγάλεω.
 
Επισημαίνουν ότι δεν ήθελαν θύματα, γι΄ αυτό διάλεξαν να γίνει το χτύπημα Σάββατο. Ωστόσο ερωτήματα εγείρονται για την αξιοπιστία της προκήρυξης καθώς το κείμενο αναρτήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ιστοσελίδα και διαγράφτηκε μετά από λίγες ώρες.

«Ο αποκλεισμός από τις μεταφορές κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων ήρθε να προστεθεί σε ένα ήδη διευρυμένο οπλοστάσιο που έχει στα χέρια του το κράτος. Άποψή μας λοιπόν είναι πως οι σταθμοί του μετρό, ή θα είναι στην υπηρεσία του εξεγερμένου λαού ή θα γίνονται παρανάλωμα του πυρός, χωρίς βέβαια να κινδυνέψει κανένας πολίτης και κανένας εργαζόμενος στο μετρό» αναφερόταν στην προκήρυξη.