Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή του Γέρακα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα τύπου βαν. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι επιβαίνοντες στο βαν κινήθηκαν απειλητικά κατά των αστυνομικών και τότε εκείνοι πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια δύο εκ των υπόπτων.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν περιπολικό του Τμήματος Ασφάλειας της Αττικής, με πλήρωμα δύο αστυνομικούς, εντόπισε ύποπτο βαν με τρείς επιβάτες, στη περιοχή του Γέρακα και το ακολούθησε. Σύμφωνα όμως με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε αναστροφή και το έφερε αντιμέτωπο με το περιπολικό, σταματώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτό. Οι επιβαίνοντες στο όχημα δεν υπάκουσαν σε καμία από τις οδηγίες των αστυνομικών και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον τους, ενώ όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επιχείρησαν να τους αρπάξουν τα όπλα τους.

Τότε ο ένας από τους αστυνομικούς έκανε χρήση του όπλου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια δύο από τους επιβάτες του βαν, ένας 28χρονος και ένας 30χρονος. Οπως προαναφέρθηκε, οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ και ο τρίτος, ηλικίας 26 ετών, συνελήφθη.


Πηγή: Ναυτεμπορική