Τι κι αν οι «Αγανακτισμένοι» εγκατέλειψαν τις διαμαρτυρίες τους μπροστά στη Βουλή; Ο επαναστάτης- σκύλος, κατά κόσμον Λουκάνικος, παραμένει στο Σύνταγμα, όπου και τον «συνέλαβε» ο φακός του γνωστού φωτογράφου Milton Louiz. Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ακόμα μία φωτογραφία του Λουκάνικου, ο οποίος ανακηρύχθηκε σκύλος της χρονιάς το 2011 από το περιοδικό ΤΙΜΕ.

Ο φωτογράφος Milton Louiz εντόπισε τον αγαπημένο σκύλο των διαδηλωτών στις μαρμαρένιες σκάλες της πλατείας Συντάγματος να ξεκουράζεται μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο που αναγράφει χαρακτηριστικά «I'm gonna fix it».

«Πρόκειται για μία υπόσχεση αν μη τι άλλο επίκαιρη», σχολιάζουν φίλοι του φωτογράφου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου και δημοσιεύτηκε η φωτογραφία ενώ δεκάδες είναι τα θετικά σχόλια που κάνουν χρήστες από όλο τον κόσμο.

Όπως φαίνεται, ο Λουκάνικος παραμένει πιστός στην «αγανάκτησή του», παρακολουθώντας τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας και αναμένοντας την επόμενη διαδήλωση...