Έναρξη προγράμματος τηλεδιασκέψεων με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο από τον υπουργό Παιδείας Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη. Τηλεδιασκέψεις με σχολεία σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, ξεκινά από αύριο Πέμπτη, 5 Απριλίου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Πρόκειται για πρόγραμμα ημερίδων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης. Την έναρξη του προγράμματος θα κηρύξουν οι αρμόδιοι υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γεώργιος Μπαμπινιώτης, αύριο, Πέμπτη 5 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (7ος ορ. Αιθ. Π. Μπακογιάννη).

Τις τηλεδιασκέψεις διοργανώνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την υποστήριξη της Vodafone.

Στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία, να συνομιλούν με τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήματά τους, σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.