Θέλεις σέξι μαλλάκια αλλά ο όγκος των μαλλιών σου δε σε βοηθάει και πολύ; Τότε και για να είσαι in fashion, θα καταφέρεις με 5 εύκολα και απλά βήματα να δώσεις στα μαλλιά σου τον όγκο και την ζωντάνια που έχουν ανάγκη.    Ξέχασε τη χωρίστρα: Προτίμησε να φέρεις τα μαλλάκια σου προς τα πίσω και σε στιλ `60's και διπλάσιο όγκο γοήτευσε τους όλους με το στιλ των μαλλιών σου!Πρώτο το κονσίσιονερ, δεύτερο το σαμπουάν: μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά αν απλώσεις πρώτα το κοντίσιονερ- που όχι μόνο τρέφει την τρίχα αλλά και τα "ελαφραίνει" ενώ αν απλώσεις μετά το σαμπουάν θα εξαφανίσει τα υπολείμματα προϊόντος και θα αφήσει το μαλλάκι σου πιο ελαφρύ από ποτέ.  

Το κατάλληλο κούρεμα: Επένδυσε στο κατάλληλο κούρεμα και δεν θα πιστεύεις στα μαλλάκια σου! Τα κουρέματα σε ένα επίπεδο- δηλαδή χωρίς πολλές ασύμμετρες μύτες- και με ένα στιλ, είναι ιδανικά για να δείχνει το μαλλάκι σου πιο "πλούσιο" και με περισσότερο όγκο. Αντίθετα το πολύ φιλάρισμα ή τα πολυεπίπεδα κουρέματα( όταν το μαλλάκι είναι αλλού πιο κοντό και αλλού πιο μακρύ) σου ταιριάζουν καλύτερα αν έχεις πολύ πυκνά μαλλιά και θέλεις να μειώσεις τον όγκο τους!  

Στέγνωμα λέω και κλαίω: το σωστό στέγνωμα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας αν θέλεις το μαλλάκι σου να δείχνει πιο πυκνό. Βγάλε το εξάρτημα στην μύτη από το πιστολάκι και με άφησε το πιστολάκι σου να στεγνώσει τα μαλλάκια σου με όλη του την επιφάνεια. 

 

Πηγή: womenonly.gr