current views are: 1

5 Απριλίου 2012
Δημοσίευση09:24

Κρήτη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 18χρονου που χαροπαλεύει από αστυνομικούς!

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με «πρωταγωνιστή» έναν 18χρονο από το Ασήμι, ο οποίος αυτή την στιγμή «χαροπαλεύει».

Δημοσίευση 09:24’
αρθρο-newpost

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με «πρωταγωνιστή» έναν 18χρονο από το Ασήμι, ο οποίος αυτή την στιγμή «χαροπαλεύει».

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με «πρωταγωνιστή» έναν 18χρονο από το Ασήμι, ο οποίος αυτή την στιγμή «χαροπαλεύει». Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε ότι, αμέσως μετά από καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν σήμερα για βιαιοπραγία σε βάρος 19χρονου από αστυνομικούς στο Ηράκλειο Κρήτης, διατάχθηκε η διενέργεια Διοικητικής Έρευνας και παράλληλα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημελλειοδικών Ηρακλείου.

Όλα άρχισαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί προσήγαγαν πέντε άτομα από μπαρ του Ηρακλείου, αφήνοντας ελεύθερους μία ώρα αργότερα – περίπου στις 05.00 – τους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και το 18χρονο.  

Το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός πήγε στο ΠΑΓΝΗ και κατόπιν στο Βενιζέλειο με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί δε βρήκαν κάτι ανησυχητικό, ο 16χρονος έφυγε αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, οπότε οι γιατροί διέγνωσαν κάποια «σκιά» στον πνεύμονα και ρήξη στο θώρακα.   

Η πλευρά του νεαρού ισχυρίζεται ότι η εξέλιξη της υγείας του 18χρονου οφείλεται σε ξυλοδαρμό που υπέστη, τη νύχτα του Σαββάτου, από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού το άτομο που λίγες ημέρες πριν, το είχε σκάσει από «μπλόκο» για τροχονομικούς ελέγχους. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην εξέλιξη της υγείας του νεαρού, αρνούμενοι τον ξυλοδαρμό.  

Ο 18χρονος με C-130 μεταφέρθηκε, εκτάκτως, στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στον Εισαγγελέα μεταβαίνουν οι συγγενείς του νεαρού.

Πηγή: cretalive.gr 


σχετικα αρθρα