current views are: 1

5 Απριλίου 2012
Δημοσίευση11:49

Λογισμικό στην ΕΛ.ΑΣ. και υποδήματα στη ΔΙ.ΑΣ. «δώρισε» ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών

Ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών προέβη στην χορηγία ενός ολοκληρωμένου λογισμικού συστήματος  για τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, καθώς και 500 ζεύγη ειδικών υποδημάτων για την Ομάδα ΔΙΑΣ.

Δημοσίευση 11:49’
αρθρο-newpost

Ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών προέβη στην χορηγία ενός ολοκληρωμένου λογισμικού συστήματος  για τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, καθώς και 500 ζεύγη ειδικών υποδημάτων για την Ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών προέβη στην χορηγία ενός ολοκληρωμένου λογισμικού συστήματος  για τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, καθώς και 500 ζεύγη ειδικών υποδημάτων για την Ομάδα ΔΙΑΣ. Η διοίκηση του Οργανισμού, στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, αλλά και αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα για στήριξη των κρατικών υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ασφάλεια και προστασία τόσο του χώρου της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, όσο και ολόκληρου του Λεκανοπεδίου, επέλεξε να συνδράμει με τον τρόπο αυτό την Ελληνική Αστυνομία.

«Για το λόγο αυτό, σήμερα Πέμπτη 5-4-2012, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. τιμάται από τους επικεφαλής της Διευθύνσεως Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙΑΣ κ.κ. Ταξίαρχο Κ. Βαλλιάνο και Ταξίαρχο Β. Βενέτη αντίστοιχα.

Ο Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. στο πλαίσιο της δραστικής αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης της οικονομικής και εμπορικής του δραστηριότητας, προτάσσει ως κυρίαρχο στόχο την κοινωνικά υπεύθυνη διαχείριση των πόρων και εσόδων του. Στη σημερινή δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία έχουμε χρέος όλοι να στείλουμε έμπρακτα μηνύματα αλληλεγγύης, προτάσσοντας το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνική συνοχή με διαφάνεια και σεβασμό στους δημόσιους πόρους.

Προσβλέπουμε στη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης μεταξύ των Δημόσιων Υπηρεσιών και Οργανισμών, προκειμένου η οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα να μη διαταράξει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των σωμάτων ασφαλείας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.