Η φετινή άνοιξη επιτάσσει μεταλλικά αξεσουάρ, μεταλιζέ υφάσματα σε μπλούζες, φορέματα και παντελόνια και μεταλλικές λεπτομέρειες σε ψηλοτάκουνα και flat παπούτσια, σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire.    Καλό είναι, όμως, να μην προσανατολίζεστε μόνο σε οτιδήποτε χρυσό, ασημί και μπρονζέ. Μπορείτε να παίξετε με τα χρωματιστά μεταλλικά και ιριδίζοντα χρώματα και να κλέψετε τις εντυπώσεις με ένα πιο ιδιαίτερο στιλ.  

Ακολουθούν κάποιες στιλιστικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε σωστά τα μεταλλικά και ιριδίζοντα χρώματα χωρίς να φαίνεστε «φορτωμένες».  

Τσάντες-παπούτσια: Το metallic look θέλει αυτοπεποίθηση. Αν δεν είστε τολμηρή στις εμφανίσεις σας, τότε προτιμήστε το μεταλλικό στοιχείο σε τσάντες και παπούτσια.  

Παντελόνια: Επίσης, τα μεταλλικά τζιν είναι ό,τι πιο μοδάτο κυκλοφορεί αυτή τη σεζόν σε παντελόνι. Με την πρώτη ματιά μπορεί να σας φαίνεται αρκετά εκκεντρικό, αλλά μόλις το δοκιμάσετε θα δείτε πως θα αλλάξει μοναδικά το look σας.  

Κοσμήματα: Φυσικά, μια πολύ chic επιλογή είναι και τα μεταλλικά κοσμήματα που, ομολογουμένως, έχουν κατακλύσει τις αγορές. Η αλήθεια είναι πως είναι πιο βαριά από τα συνηθισμένα κολιέ, αλλά θα σας δώσουν στιλ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!