Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως το βράδυ στα βόρεια. Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκαρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Θεσσαλονίκη αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες προβλέπεται ο καιρός. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και Βαθμιαία νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη Ελλάδα: 

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από αργά το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων τη νύχτα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Στο βόρειο Ιόνιο την Ηπειρο και τη δυτική στέρεα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Αρχικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες
Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί 3 με 5 μποφόρ αλλά βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και το βράδυ στα νότια θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Νότιων διευθύνσεων 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Το βράδυ στις βορειότερες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις.
Ανεμοι: Νότιων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.