Ανεξάρτητα από το μέγεθός του, θέλετε το στήθος σας να δείχνει στητό και σέξι. Τώρα λοιπόν, έχετε τον τρόπο να πετύχετε το ποθητό αποτέλεσμα φυσικά, χωρίς να περάσετε από κανέναν πλαστικό χειρούργο.  
Τα έλαια να είναι καλά: τα έλαια από σιτάρι και άνηθο βοηθούν στην φυσική ενίσχυση του στήθους. Μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, όμως, πρέπει να τα χρησιμοποιείτε με μέτρο, καθώς επιδρούν όπως το οιστρογόνο. Ταυτόχρονα όμως είναι πλούσια σε βιταμίνη E και θα κάνουν δέρμα σας που σφιχτό και απαλό από ποτέ. Άπλωσε τα 1 έως 3 φορές την ημέρα και θα δείτε το στήθος σας στα καλύτερά του!  

Οι κρέμες του εμπορίου: στο εμπόριο θα βρείτε πολλές κρέμες που υπόσχονται να ανορθώσουν και να ενισχύσουν το στήθος σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική στη χρήση τους, γιατί κάποιες περιέχουν συνθετικές ορμόνες που μπορεί να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό. Το βασικό που έχετε να κάνετε είναι να φροντίζετε την επιδερμίδα σας στην περιοχή του στήθους έτσι ώστε να είναι σωστά ενυδατωμένη για να δείχνει πιο σέξι και ζουμερό το στήθος σας.   

Οι ραγάδες: οι ραγάδες στο στήθος σας οφείλονται στο τέντωμα της επιδερμίδας στις φάσεις της απότομης ανάπτυξης του -όπως στην εφηβεία ή την εγκυμοσύνη- με αποτέλεσμα αυτές τις λεπτές γραμμούλες που καθόλου δεν σας αρέσουν. Για να τις εξαφανίσετε δεν έχει παρά να ενυδατώνετε το στήθος σας με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να διατηρείτε την επιδερμίδα του ελαστική. Ψάξε στις κρέμες του εμπορίου συστατικά όπως το τριαντάφυλλο που ξαναγεννάει τα κύτταρα, ή αλόη βέρα που έχει επουλωτικές ιδιότητες και μην αμελείτε να τις χρησιμοποιείτε, γιατί όταν το στήθος δεν έχει ραγάδες δείχνει και είναι πιο σέξι, πιο στητό και τελικά φαίνεται πιο γεμάτο!  

Στήθος ψηλά, πολύ ψηλά: η... ελεύθερη πτώση του στήθους είναι φυσική απόρροια πολλών παραγόντων, όπως το απότομο αδυνάτισμα, οι ορμονικές αλλαγές, αλλά και η κακή στήριξή του. Σε κάθε περίπτωση, το πεσμένο στήθος παρασύρει μαζί του και την αυτοπεποίθησή σας. Γι' αυτό και ιδιαίτερα όταν έχετε πλούσιο μπούστο, φροντίστε να φοράτε πάντα -ακόμη και μέσα στο σπίτι- ένα καλό σουτιέν στο σωστό νούμερο που να το στηρίζει χωρίς να το πιέζει. 
 
Η χαλάρωση:το δέρμα του στήθους μπορεί να χαλαρώσει, όπως ακριβώς ή και περισσότερο από το δέρμα του προσώπου σας. Για να το διατηρήσετε σφιχτό και σφριγηλό φροντίστε να ρίχνετε με δύναμη χλιαρό προς κρύο νερό με το τηλέφωνο του ντους. Έτσι θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και το δέρμα σας θα διατηρηθεί νεανικό για πολύ περισσότερο. Όσο για την ενυδάτωση μετά το ντους, προτιμήστε συστατικά που καταπολεμούν τη χαλάρωση, όπως το αμυγδαλέλαιο που έχει αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες, ή το λεμόνι που τονώνει και αναζωογονεί, ενώ φυσικά και η άσκηση παίζει τεράστιο ρόλο.

 

ΠΗΓΗ: womenonly.gr