Θέλετε σέξι μαλλιά αλλά ο όγκος τους δεν σας βοηθάει και πολύ; Τότε και για να είστε in fashion, θα καταφέρετε με 5 εύκολα και απλά βήματα να δώσετε στα μαλλιά σας τον όγκο και τη ζωντάνια που έχουν ανάγκη. Διαβάστε παρακάτω τα πάντα για την τάση που συνεχίζει και εντυπωσιάζει αλλά και για το πώς θα πετύχετε το λουκ.  
Γενικά: ο όγκος είναι όχι μόνο της μόδας αλλά και χαρίζει στα μαλλιά ζωντάνια, κίνηση και τα κάνει να δείχνουν πλούσια και "γεμάτα". Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλλά και στο πλάι είναι τάσεις που θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε φέτος. Πώς θα τις δοκιμάσετε όμως αν δεν διαθέτετε τον απαιτούμενο όγκο;   

Ξεχάστε τη χωρίστρα: μπορεί η χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού να είναι must ειδικά φέτος, όμως αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο σέξι και πυκνά τότε καλά θα κάνετε να την ξεχάσετε. Προτιμήστε να φέρετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και σε στιλ `60's και διπλάσιο όγκο γοητεύστε τους όλους με το στιλ σας!  

Πρώτο το κονσίσιονερ, δεύτερο το σαμπουάν: μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά αν απλώσετε πρώτα το κοντίσιονερ- που όχι μόνο τρέφει την τρίχα αλλά και τα "ελαφραίνει" ενώ αν απλώσετε μετά το σαμπουάν θα εξαφανίσει τα υπολείμματα προϊόντος και θα αφήσει τα μαλλιά σας πιο ελαφρύ από ποτέ. Εξάλλου πιο ελαφρύ μαλλί σημαίνει ότι διαθέτει κίνηση και όγκο, που είναι και το ζητούμενο!  

Το κατάλληλο κούρεμα: έχετε λεπτή τρίχα και ο ευσεβής σας πόθος είναι να αποκτήσει την κίνηση και τον αέρα του, ενώ ζηλεύετε τα πυκνά γεμάτα όγκο μαλλάκια; Τότε επενδύστε στο κατάλληλο κούρεμα και δεν θα πιστεύετε! Τα κουρέματα σε ένα επίπεδο- δηλαδή χωρίς πολλές ασύμμετρες μύτες- και με ένα στιλ, είναι ιδανικά για να δείχνει το μαλλί σας πιο "πλούσιο" και με περισσότερο όγκο. Αντίθετα το πολύ φιλάρισμα ή τα πολυεπίπεδα κουρέματα (όταν το μαλλί είναι αλλού πιο κοντό και αλλού πιο μακρύ) σας ταιριάζουν καλύτερα αν έχετε πολύ πυκνά μαλλιά και θέλετε να μειώσετε τον όγκο τους!  

Στέγνωμα: το σωστό στέγνωμα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας αν θέλετε το μαλλί σας να δείχνει πιο πυκνό. Βγάλτε το εξάρτημα στη μύτη από το πιστολάκι και αφήστε το πιστολάκι σας να στεγνώσει τα μαλλιά σας με όλη του την επιφάνεια. Γυρίστε το κεφάλι ανάποδα και στεγνώστε έτσι τα μαλλιά σας, αφού έτσι θα τους χαρίσετε τον όγκο των ονείρων σας σε λίγα μόλις λεπτάκια. 
 

ΠΗΓΗ: womenonly.gr