Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και τα βορειοανατολικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα που πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση ενώ στα ορεινά αναμένονται και χιονοπτώσεις.

Αναλυτικά:

Αττική 
Καιρός:νεφώσεις. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι:αρχικα ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και τοπικά θα είναι ισχυρές. Τα φαινόμενα το απόγευμα και από τα βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις. Βαθμιαία θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Το απόγευμα στις νοτιότερες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα 6 μποφόρ. Στα νότια αρχικά νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες από το μεσημέρι βαθμιαία θα ενταθούν και τοπικά θα είναι ισχυρές. Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά θα είναι ισχυρές. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.