Προπονητής ποδοσφαίρου - γυμναστής, ηλικίας 57 χρόνων, συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος παιδιών τα οποία είχε στην ομάδα του, στα Πατήσια.
Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής

Πρόκειται για τον Δημήτρη Λιγομένο του Μιχαήλ και της Δήμητρας, γεννηθείς την 10-2-1955 στο Περιστέρι Αττικής, κάτοικος Αθηνών, προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του δίνονται στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Ο 57χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, κέρδιζε την εμπιστοσύνη ανήλικων παιδιών - παικτών της ομάδας και υποσχόμενος την αξιοποίησή τους και - σε κάποιες περιπτώσεις -με την προσφορά χρηματικών ποσών, προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους, πράξεις.

Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.