Λευκές διαφάνειες, διακριτικές λεπτομέρειες αλλά και εντυπωσιακά χρώματα κυριαρχούν στις φετινές συλλογές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ανά τον κόσμο.    Λευκά φορέματα αλλά και ταγιέρ με στοιχεία που φανερώνουν ιδιαίτερα λεπτή και προσεκτική δουλειά στο χέρι. Λευκό ανοιχτό και φωτεινό, ιδανική απόχρωση για το καλοκαίρι αλλά και λευκά με πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες που δίνουν έντονο χαρακτήρα και στιλ.       

Τα φλοράλ είναι στη μόδα εδώ και δύο χρονιά αυτό που φέτος έρχεται δυνατά στην επικαιρότητα είναι το λουλούδι -κέντημα ενιαίο με το φόρεμα που δίνει μία αρκετά chic αλλά και αισθησιακή διάθεση.   

Η δαντέλα που σχηματίζει έντονα λουλούδια -απλίκα σε φορέματα, μπλούζες και παντελόνια κυριάρχησε σε όλους τους μεγάλους οίκους, χαρακτηριστικό στοιχείο της Louis Vuitton συλλογής για την Άνοιξη του 2012.        

Η συγκεκριμένη τάση φοριέται φέτος ποικιλοτρόπως και αυτοεπιβάλλεται σε περιστάσεις όπως είναι οι γάμοι και οι βαφτίσεις της σεζόν. Tα σακάκια από δαντέλα σίγουρα δεν είναι αυτά που θα περνούσαν από το μυαλό σου να επιλέξεις.  

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν σε πολλές μορφές δίνοντάς σου επιλογές στο μέγεθος της δαντέλας αλλά και της λεπτομέρειας που θα σχηματίσουν. Όσο έκπληξη κι αν σου προκαλεί μία καλοραμένη δαντέλα μπορεί να κάνει ένα πολύ όμορφο σύνολο με παντελόνι, φούστα και τοπ.       

Tα top από δαντέλα είναι σαφέστατα ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις το trend συνδυασμένα με κομψά λευκά παντελόνια, φούστες ενώ αν είσαι αρκετά τολμηρή μπορείς να παίξεις και με άλλα trends όπως είναι τα έντονα prints.   

Σημείωσε πως τα αραχνοϋφαντα από δαντέλα φορέματα δεν έχουν καταργηθεί ούτε είναι λάθος απλά είναι πιο επιβλητικά και προδιαθέτουν μία πιο βραδινή έξοδο.    
 

Πηγή: tlife.gr