ΙΔΟΥ πως η ανικανότερη δημοτική αρχή, υποβαθμίζει το επίπεδο ποιότητας της ζωής των Βολιωτών και το τουριστικό προϊόν της πόλης. Δευτέρα του Πάσχα και για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, οι ρεπόρτερ του e-Volos.gr βρέθηκαν στα μεγαλύτερα πάρκα του Βόλου. Οι καταγγελίες βεβαίως προϋπήρχαν και μάλιστα από εβδομάδων στο δημοσιογραφικό μας γραφείο, ωστόσο, λίγο οι Άγιες τούτες ημέρες, λίγο το ότι δεν θέλαμε να χαρακτηριστούμε εμπαθείς από τους δημοτικούς άρχοντες, είπαμε να περιμένουμε, μήπως και συμμάζευαν τα ασυμμάζευτα ενόψει των εορτών, αλλά ούτε καν προσπάθησαν.  

Τι κι αν η πόλη, όπως και η πλειοψηφία των πόλεων της χώρας, βιώνει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών; Τι κι αν ο αριθμός των επισκεπτών, λόγω των ημερών, αναμένονταν και εν τέλει ήταν μεγάλος και θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει ως ζωντανή διαφήμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης; Οι δημοτικοί άρχοντες καταπώς φαίνεται, όχι μόνον δεν συγκινήθηκαν, έστω για τα μάτια του κόσμου, έστω συμμαζεύοντας όσα θα έβλεπε η πεθερά, αντίθετα αδιαφόρησαν παντελώς και συνεχίζουν, όχι μόνον υποβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της πόλης αλλά και το επίπεδο ποιότητας της ζωής των ίδιων των Βολιωτών.   

Μία απλή βόλτα στα πάρκα της πόλης ήταν ικανή, ώστε ο φωτογραφικός φακός του e-Volos.gr να πάρει φωτιά, απαθανατίζοντας εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης, σε έναν διευρυμένο Δήμο Βόλου, ο οποίος και αποδεδειγμένα πλέον κάθε μέρα που περνά, διοικείται από την ανικανότερη δημοτική αρχή. 


Πηγή: e-volos.gr
TAGS