Έχει κάνει λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες, οι Έλληνες σχεδιαστές την προτιμούσαν, για πολλούς ήταν η ... μούσα τους. Το όνομά της όμως βρέθηκε «ψηλά» στην ατζέντα της συμμορίας με τις Porsce που πωλούσε κοκαϊνη στα στέκια της ελληνικής σόουμπιζ και έτσι τώρα καλείται να δώσει τα στοιχεία που γνωρίζει ενώπιον του δικαστηρίου που θα δικάσει σήμερα τη διαβόητη συμμορία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η γνωστή κυρία έχει αρνηθεί ως τώρα να εμφανιστεί. Έχει κληθεί ως μάρτυρας και αν για μια ακόμη φορά δεν εμφανιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, θα αντιμετωπίσει ακόμη και ποινή ως έξι μήνες.

Στη δίκη οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 20. Μεταξύ τους ο 36χρονος εγκέφαλος, σύμφωνα με την αστυνομία, γνωστός ως Άλεξ. Ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα πίσω απ' το εμπόριο της κοκαϊνης στα κοσμικά στέκια της Αθήνας.

Η συμμορία έγινε γνωστή ως η συμμορία με τις Porsche καθώς τα μέλη της έκαναν... ντελίβερι τα ναρκωτικά στα στέκια και τα σπίτια των επωνύμων χρησιμοποιώντας τα ακριβά αυτοκίνητα για να μην δίνουν στόχο.