Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση του προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεων, για τον υπερπληθυσμό του καταστήματος, αλλά και για την εξαίρεσή τους από τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας. Οι υπάλληλοι διεκδικούν δεδουλευμένα για νυχτερινά και εξαιρέσιμα από την 01-07-2011.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων (εκτός από την Τετάρτη 25 Απριλίου), ούτε επισκεπτήρια συνηγόρων, ενώ δεν θα γίνονται παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων

Σε σχετική ανακοίνωσή τους επισημαίνουν, μεταξύ άλλων ότι «οι υπάλληλοι του Κ.Κ. Κορίνθου δε θα συναινέσουμε στην περαιτέρω απαξίωση του επαγγέλματός μας, δηλώνουμε δε απερίφραστα ότι θα εξακολουθήσουμε ενόρκως και ευσυνειδήτως να ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντά μας. Εμμένουμε τέλος και διεκδικούμε την αυτονόητη στελέχωση όλων των κενών θέσεων προσωπικού του καταστήματος».

.