current views are: 5

20 Απριλίου 2012
Δημοσίευση09:31

Συνελήφθη ο παραγωγός της «Ονειροπαγίδας» για χρέη

Η Cinegram, πριν από την πτώχευσή της τον Ιούνιο του 2010, ήταν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα.

Δημοσίευση 09:31’
αρθρο-newpost

Η Cinegram, πριν από την πτώχευσή της τον Ιούνιο του 2010, ήταν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα.

Η Cinegram, πριν από την πτώχευσή της τον Ιούνιο του 2010, ήταν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα. Πέρα από έναν μεγάλο αριθμό διαφημιστικών (Cutty Sark, Nescafe) και ταινιών μικρού μήκους, η Cinegram είχε αναλάβει την παραγωγή, συμπαραγωγή ή/και χρηματική-τεχνική συμμετοχή σε ταινίες όπως οι «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη, η «Uranya» του Κώστα Καπάκα, η «Πολίτικη κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη και τα «Συντρίμμια ψυχής» του Τζέρεμι Ποντέσουα (η πρώτη ελληνο-καναδική συμπαραγωγή).

Εξίσου ενεργή ήταν η Cinegram και στον τηλεοπτικό χώρο, σύμφωνα με το protothema.gr, με παραγωγές σειρών όπως το «Λίτσα.com», η «Ονειροπαγίδα» και η «Εργαζόμενη γυναίκα». Για τις δυο τελευταίες μάλιστα, ηθοποιοί όπως η Ελένη Ράντου, η Μαρία Σολωμού και ο Γιώργος Καραμίχος είχαν μιλήσει δημόσια κι είχαν καταγγείλει τον κ. Παδουβά για αμοιβές που δεν είχε ξεχρεώσει μήνες μετά την προβολή των επεισοδίων.

Ο ίδιος ο κ. Παδουβάς είχε παραδεχτεί τότε σε συνέντευξή του στην Καθημερινή πως ναι μεν είχε όντως χρέη, αλλά πως το βασικό πρόβλημα έγκειτο σε «στενότητα ρευστότητας εκ μέρους των τραπεζών». Οι απλήρωτοι συνεργάτες του πάντως δήλωναν πως η κρίση απλά ήταν μια πρόφαση, ενώ στην πραγματικότητα το ζήτημα ήταν ξεκάθαρα η κακή διαχείριση των πόρων.  


σχετικα αρθρα