Το ίδιο της το παιδί και η νύφη της κρατούσαν φυλακισμένη κάτω από άθλιες συνθήκες και χωρίς φαγητό μια 90χρονη γυναίκα στην Πύλη Τρικάλων! Το σύγχρονο «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε από την καταγγελία που έκαναν στην Εισαγγελία Τρικάλων τα δύο αδέρφια της άτυχης ηλικιωμένης.
       
Οι αστυνομικοί και ο δικαστικός λειτουργός που έκαναν έρευνα στο σπίτι που τους υπέδειξαν, έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν αντίκρισαν το φρικτό θέαμα της ανήμπορης γριούλας που είχε απομείνει «σκελετός» από τον υποσιτισμό! Μετά βίας ζύγιζε γύρω στα 30 κιλά και ζούσε σε απόλυτο σκοτάδι, χωρίς το παραμικρό ίχνος καθαριότητας και υγιεινής!
       
Ο άκαρδος γιος της 90χρονης και η σύζυγός του εντοπίστηκαν στο σπίτι τους, μόλις 100 μέτρα πιο μακριά από το χώρο όπου κρατούσαν φυλακισμένη τη γερόντισσα και συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Τρικάλων όπου θα λογοδοτήσουν για την απάνθρωπη συμπεριφορά τους. Η γριούλα, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά που ζουν στην Αθήνα, παρελήφθη από τα αδέλφια της που ανέλαβαν να τη φροντίσουν.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα