Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής 53χρονη μικροβιολόγος, η οποία επιχείρησε να αποφύγει φορολογικό έλεγχο.
Η μικροβιολόγος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της απείθειας και από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκαν και άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης ανώνυμης καταγγελίας μετέβη προχθές στο ιατρείο της 53χρονης στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει φορολογικό έλεγχο. Ωστόσο, η 53χρονη μικροβιολόγος, για να αποφύγει τον έλεγχο, δεν επέτρεψε την είσοδο των αστυνομικών, παρά τις συνεχείς νόμιμες προσκλήσεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.

Eντοπίστηκε η 53χρονη χθες το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της απείθειας. Επιπλέον, από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ιατρείο της, βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκε η μη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και στο μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Η 53χρονη μικροβιολόγος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.