Εχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από την ημέρα που ο καταζητούμενος στην Ελλάδα Μάκης Ψωμιάδης εντοπίστηκε στα Σκόπια και φυλακίστηκε στις τοπικές φυλακές. Από εκείνη την ημέρα και μετά εκκρεμεί η ημερομηνία έκδοσης του στην Ελλάδα προκειμένου να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας πρώην ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλας, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αναμένεται να έρθει στη χώρα μας αμέσως μετά από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου θα μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτό είναι το ένα σενάριο, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι πως εάν καθυστερήσει και άλλο η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη θα παρέλθει το εξάμηνο της προφυλάκισης του στα Σκόπια και πρώην παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου -αν δεν αποφασιστεί παράταση της προφυλάκισης- θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος,

Υπενθυμίζεται πως o Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο στα Σκόπια και αν μέχρι τις 9 Μαΐου δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσής του ή δεν αποφασιστεί παράταση της προφυλάκισης τότε θα μείνει ελεύθερος.