Νεαρή που έκλεινε «ροζ» ραντεβού με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας προσέφερε ικανοποίηση με το αζημίωτο. Η ανακάλυψη δεν έγινε από... όποιον κι όποιον, αλλά από την ίδια της τη μάνα. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλη Δευτέρα, σε μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα. Η μόλις 18 ετών «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης είχε φύγει από το σπίτι της λέγοντας ότι θα πήγαινε βόλτα με φίλες, όμως η μητέρα της αποφάσισε να την παρακολουθήσει.

Τελικά οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Είδε την 18χρονη να κατευθύνεται με το δικό της αυτοκίνητο προς την περιοχή  και να σταθμεύει στον προαύλιο χώρο πολυκατοικίας. Η μάνα είδε από το ασανσέρ σε ποιον όροφο σταμάτησε η κόρη της και μετά από αρκετά λεπτά μπήκε με άλλον ένοικο στην πολυκατοικία. Έφθασε στον τρίτο όροφο κι άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Οι ένοικοι άνοιξαν τις πόρτες και η μόνη που έμενε κλειστή ήταν αυτή της «ροζ» γκαρσονιέρας.

Σύμφωνα με το dete.gr, η μητέρα χτυπούσε με δύναμη την πόρτα και φώναζε στην κόρη της να ανοίξει, με τους γείτονες να στέκονται στον διάδρομο και να παρακολουθούν άφωνοι.

Τελικά η κόρη άνοιξε, η μάνα μπήκε στο μικρό διαμέρισμα και την έπιασε στα πράσα τον «εραστή», έναν άνδρα γύρω στα πενήντα! Η μητέρα υπέστη σοκ και οι γείτονες δυσκολεύονταν να τη συγκρατήσουν και να την εμποδίσουν από το να επιτεθεί στον 50χρονο που προσπάθησε να τον λιντσάρει. Οι φωνές της έφθαναν μέχρι το ισόγειο και από όλους τους ορόφους είχαν βγει οι κάτοικοι από τα διαμερίσματα.