Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 49χρονου στην Ματαράγκα. Ο δράστης, που κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα με το μαχαίρι, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γ.Ν. Μεσολογγίου, αφού έχει υποστεί ξυλοδαρμό. Αυτό που προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης και τις μαρτυρίες κατοίκων της Ματαράγκας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καταρχήν πως δράστης και θύμα είχαν σοβαρές διαφορές, οικονομικού χαρακτήρα.

Ο 49χρονος το απόγευμα, βρίσκονταν μόνος του σε καφενείο της περιοχής και στην συνέχεια όπως φαίνεται κατευθύνθηκε σε αγροτική περιοχή της Ματαράγκας, όπου διέμενε ο 43χρονος δράστης. Εκεί οι δυο άνδρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Το τέλος του επεισοδίου ήταν τραγικό, αφού ο 49χρονος, δέχτηκε χτυπήματα στην πλάτη με μαχαίρι.

 Τις φωνές του, άκουσαν περίοικοι που ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Όμως ο 49χρονος, είχε ήδη πεθάνει.
Μετά από αναζητήσεις που κράτησαν δυόμιση ώρες, οι αστυνομικοί βρήκαν τον 43χρονο, που ήταν μέσα στα αίματα, αφού υπέστη  κατά την διάρκεια του επεισοδίου πολλά χτυπήματα από το θύμα του. Έτσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Υποστηρίζει πως  δέχθηκε την επίθεση του 49χρονου, έξω από την αγροικία όπου διέμενε και στην προσπάθεια του να αμυνθεί, χρησιμοποίησε το μαχαίρι.

Εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του και με την ολοκλήρωση της δικογραφίας, αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον αρμόδιο Eισαγγελέα Μεσολογγίου.Πηγή: patrastimes.gr