current views are: 1

25 Απριλίου 2012
Δημοσίευση10:23

Κάντε το no make up look

Αυτό το φυσικό nude αλλά ταυτόχρονα νεανικό αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς «χωρίς μακιγιάζ» αλλά με μακιγιάζ που κρατάει μια πολύ διακριτική στάση.  

Δημοσίευση 10:23’
αρθρο-newpost

Αυτό το φυσικό nude αλλά ταυτόχρονα νεανικό αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς «χωρίς μακιγιάζ» αλλά με μακιγιάζ που κρατάει μια πολύ διακριτική στάση.  

Αυτό το φυσικό nude αλλά ταυτόχρονα νεανικό αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς «χωρίς μακιγιάζ» αλλά με μακιγιάζ που κρατάει μια πολύ διακριτική στάση.   1. Καθαρίστε και τονώστε την επιδερμίδα σας. Ταμπονάρετε με μια μαλακή πετσέτα και απλώστε ένα νερό ενυδάτωσης ώστε να κλειδώσετε καλύτερα την υγρασία. Δώστε χρόνο στο πρόσωπό σας να το απορροφήσει. Το νερό ενυδάτωσης είναι ένα αγαπημένο beauty tip που χαρίζει ανανέωση.  

2. Επιλέξτε την ενυδατική κρέμα με χρώμα αντί για το make up σας. Απλώστε την με τα δάχτυλα καλά, αλλά με απαλές κινήσεις. Εάν χρειαστεί μπορείτε από πριν να έχετε απλώσει και λίγο κονσίλερ που καλύπτει την κούραση.  

3. Χαμογελάστε και απλώστε ρουζ με το πινέλο σας ακριβώς στο σημείο που σχηματίζονται μα μήλα σας (ίσως και λίγο προς τους κροτάφους). Μπορείτε για περισσότερη λάμψη να το μπερδέψετε με το μπρόνζερ σας!  

4. Κοιτάξτε ψηλά και απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα ξεκινώντας όσο μπορείτε από τη ρίζα των βλεφαρίδων και κάνοντας κινήσει ζικ-ζακ.  

5. Ένα διάφανο lipbalm είναι αρκετό. Απλώστε μια γενναία δόση στα χείλη και ότι περισσέψει περάστε τα φρύδια σας. Χαρίζει μια σέξι λάμψη.Τα ενυδατικά της στοιχεία θα εξασφαλίσουν φυσική λάμψη ενώ το άγγιγμα χρώματος θα χαρίσει ομοιόορφη όψη.  

Πηγή: jenny.gr


σχετικα αρθρα