Σε μία 70χρονη που αγνοείτο από τον περασμένο Απρίλιο, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στις 9 Απριλίου μέσα στο ρέμα της περιοχής των «νεόκτιστων» στην Πολίχνη.
Η ηλικιωμένη που έπασχε από άνοια, είχε εξαφανιστεί στις 12 Απριλίου 2011 από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η οικογένειά της είχε οργανώσει μεγάλη κινητοποίηση για την ανεύρεσή της και είχε ενεργοποιηθεί και το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων, Silver Alert, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στις 9 Απριλίου διερχόμενος πολίτης που είχε πάει βόλτα το σκύλο του βρήκε έναν ανθρώπινο σκελετό μέσα σε ρέμα στα «νεόκτιστα» Πολίχνης, και όπως διαπιστώθηκε λίγες μέρες μετά, ανήκε στην άτυχη 70χρονη.

Με αφορμή την ανεύρεση της ηλικιωμένης, σε ανακοίνωσή της, η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, τονίζει το σημαντικό ρόλο που παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και ζητά τη συμμετοχή όλων ώστε να εντοπίζονται έγκαιρα οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.