Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στις Εργατικές Κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης Κρήτης λόγο της διακοπής της ρευματοδότησης σε σπίτι μιας οικογένειας ανέργων με ένα δίχρονο παιδί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πριν λίγο εμφανίστηκε στη γειτονιά ένα εξωτερικό συνεργείο της ΔΕΗ, το οποίο προχώρησε στη διακοπή του ρεύματος στο σπίτι ενός νεαρού ζευγαριού που έχουν ένα μικρό παιδί. Το ζευγάρι είναι μακροχρόνια άνεργο και δεν μπορούσε να πληρώσει τα χαράτσια και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Έτσι πριν λίγο το συνεργείο προχώρησε στη διακοπή χωρίς να σκεφτεί κανείς ούτε το γεγονός ότι έχουν ένα δίχρονο παιδί, ούτε ότι είναι Παρασκευή μεσημέρι και δεν προλαβαίνει κανείς- ακόμα και αν έχει τα χρήματα- να βρει ταμείο και να πληρώσει τους υπέρογκους λογαριασμούς με τα χαράτσια.

Στη θέα του συνεργείου της ΔΕΗ ωστόσο ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής και οι γείτονες του ζευγαριού που αμέσως ενημέρωσαν και το Σύλλογο ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων του Ηρακλείου, μέλη του οποίου έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, κάποιοι κάτοικοι από την περιοχή κινήθηκαν απειλητικά ακόμα και κατά του συνεργείου το οποίο όμως τελικά την …έκανε τη δουλειά του! Αυτή την ώρα στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση ενώ όλη η γειτονιά είναι στο πλευρό του ζευγαριού που έχει να κάνει μεροκάματο δύο χρόνια ενώ έχει θρέψει και το δίχρονο παιδί του!
TAGS