Η δίκη ήταν προγραμματισμένη την περασμένη Τρίτη αλλά τελικά αναβλήθηκε για τον προσεχή Οκτώβριο. Σίγουρα, όμως, αν θα γινόταν θα ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές ακροαματικές διαδικασίες. Γιατί, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και συνηθισμένο να ακούς για την... κρυφή ερωμένη που μετά θάνατον του εραστή της γύρισε για να ζητήσει πίσω τα δανεικά που του είχε δώσει! Και μάλιστα, να τα ζητήσει όχι από όποιον κι όποιον αλλά από την ίδια τη χήρα, δηλαδή τη σύζυγο του μακαρίτη! Πρόκειται για μία πρωτοφανή υπόθεση, τουλάχιστον για τα τοπικά δικαστικά χρονικά, που λόγω της μοναδικής ιδιαιτερότητάς της την κάνει να είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα. Η «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης αυτής, δηλαδή η μηνύτρια, είναι 42 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο και πατέρα ενός παιδιού μέχρι και πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν δηλαδή επήλθε ο αιφνίδιος θάνατος για τον άτυχο άνδρα. Οι πηγές αναφέρουν πως η απατημένη σύζυγος είχε υποπτευτεί την ύπαρξη της άλλης, αλλά έκανε υπομονή και προσπαθούσε να αποτραβήξει με το... καλό τον σύζυγό της από εκείνη. Μερικούς μήνες μετά το μοιραίο, η ερωμένη εμφανίστηκε στη σύζυγο και αφού της επιβεβαίωσε όλες τις υποψίες που είχε, της αποκάλυψε και το ύψος των δανείων που είχε δώσει στον αείμνηστο. Και ισχυρίστηκε ότι σταδιακά του είχε δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία στο σύνολό τους ξεπερνούσαν τις... 120.000 ευρώ! «Πρώτον, γιατί να σε πιστέψω και δεύτερον, τι θες να κάνω εγώ τώρα;» ήταν τα δύο εύλογα ερωτήματα της συζύγου. Και η απάντηση; Σαφής: «Να μου δώσεις πίσω τα λεφτά»...

Επικαλείται... αποδείξεις

Επειδή, όπως άλλωστε ήταν φυσικό, η σύζυγος αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να δώσει πίσω τόσα χρήματα (δεν τα είχε κιόλας) είτε ακόμα και να διαπραγματευτεί, εμφανίστηκε ανένδοτη στην άρνησή της. Έτσι η ερωμένη αποφάσισε να καταφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για να αξιώσει την επιστροφή των χρημάτων. Κατέθεσε μήνυση και αγωγή και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει την παράδοση χρημάτων στον εκλιπόντα. Μένει όμως να δούμε, όταν θα διεξαχθεί η ακροαματική διαδικασία, ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.

Πηγή: dete.gr

TAGS