current views are: 1

29 Απριλίου 2012
Δημοσίευση14:07

Κινδυνεύει η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών στα Τρίκαλα

Βαθαίνει η «κόντρα» της υπηρεσιακής Κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ λόγω της μη καταβολής εκλογικού επιδόματος.

Δημοσίευση 14:07’
αρθρο-newpost

Βαθαίνει η «κόντρα» της υπηρεσιακής Κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ λόγω της μη καταβολής εκλογικού επιδόματος.

Βαθαίνει η «κόντρα» της υπηρεσιακής Κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ λόγω της μη καταβολής εκλογικού επιδόματος. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στις 11 το πρωί, θα υπάρξει έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Τρικκαίων στο Δημαρχείο, με πρόταση αποχής από την εκλογική διαδικασία με βάση την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Πριν από 6 χρόνια το εκλογικό επίδομα για τους εργαζόμενους στους Δήμους ήταν 430 ευρώ, καταργήθηκε και έγινε 600 ευρώ με 50 ευρώ μηνιαίως ως «έξοδα κίνησης» στον μισθό και από τον περασμένο Νοέμβριο σταμάτησε η χορήγησή του.

Οι πληροφορίες, φέρνουν την κυβέρνηση να θέλει να δώσει μέχρι 40 ευρώ εκλογικό επίδομα στους εργαζόμενους, πληροφορίες που τους έχουν …ξεσηκώσει.

Στην αυριανή έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα γίνει ενημέρωση γενικότερη για τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ και θα τεθεί και το θέμα της καθυστέρησης καταβολής της μηνιαίας μισθοδοσίας στους μόνιμους υπαλλήλους.

Πηγή: trikalanews.gr


σχετικα αρθρα