Ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υπηρεσίες «ημιδιαμονής» που προσφέρει φαίνεται πως έχει στην κατοχή του ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος, το οποίο διοικείται οικογενειακώς.
Αυτό υποστηρίζει, με δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Εθνος», που αποκαλύπτει ότι ο Νίκος Μιλαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του «ροζ» ξενοδοχείου, με το όνομα «Νew Dream», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και
φέρεται να είναι προορισμός για πονηρά ραντεβου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους εξής:
  • Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος 
  • Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης, αντιπρόεδρος
  • Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, μέλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, στην εν λόγω επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί ενώ ως υπεύθυνη διαχείρησής του του New Dream φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ- Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε».

Η απάντηση της «Χρυσής Αυγής»

Με γραπτή ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, διαψεύδει κατηγορηματικά πως ο  Γ.Γ του κόμματος είναι μέτοχος στην εν λόγω εταιρεία και προειδοποιεί με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

«Το ξενοδοχείο «N.D» ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.  

Παράλληλα επιτίθεται σφοδρά κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ που «υβρίζουν» την Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, λόγω της ανοδικής της πορείας.