Για τις 29 Ιουνίου αναβλήθηκε τελικά από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για χρέη στο Δημόσιο, ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Οι δικηγόροι του κ. Κουρή, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, υποστήριξαν νωρίετρα ότι για το επίδικο χρέος ο κατηγορούμενος έχει αρχίσει τη διαδικασία για ρύθμιση. Παρόλα αυτά, δεν προσκομίστηκε στο δικαστήριο το σχετικό παράβολο και έτσι η δίκη διακόπηκε για μετά το μεσημέρι ώστε να κοινοποιηθεί το συγκεκριμένο στοιχείο.

Με την επανάληψη της διαδικασίας οι συνήγοροι του εκδότη υποστήριξαν ότι έχει ήδη καταβληθεί η πρώτη δόση του χρέους και ότι η διαδικασία έχει παγώσει ενόψει επικείμενων αλλαγών, με νομοθετική ρύθμιση, ως προς τις προβλεπόμενες δόσεις σε περιπτώσεις ρύθμισης οφειλών και ενοποίησης εφοριών.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση ώστε ο κατηγορούμενος να φροντίσει για την προσκόμιση όλων των σχετικών εγγράφω και να πιστοποιηθεί ότι πράγματι το χρέος βρίσκεται σε διακανονισμό με τις αρμόδιες αρχές.