Για τις 29 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Γιώργου Κουρή


Για τις 29 Ιουνίου αναβλήθηκε τελικά από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για χρέη στο Δημόσιο, ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Οι δικηγόροι του κ. Κουρή, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, υποστήριξαν νωρίετρα ότι για το επίδικο χρέος ο κατηγορούμενος έχει αρχίσει τη διαδικασία για ρύθμιση. Παρόλα αυτά, δεν προσκομίστηκε στο δικαστήριο το σχετικό παράβολο και έτσι η δίκη διακόπηκε για μετά το μεσημέρι ώστε να κοινοποιηθεί το συγκεκριμένο στοιχείο.

Με την επανάληψη της διαδικασίας οι συνήγοροι του εκδότη υποστήριξαν ότι έχει ήδη καταβληθεί η πρώτη δόση του χρέους και ότι η διαδικασία έχει παγώσει ενόψει επικείμενων αλλαγών, με νομοθετική ρύθμιση, ως προς τις προβλεπόμενες δόσεις σε περιπτώσεις ρύθμισης οφειλών και ενοποίησης εφοριών.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση ώστε ο κατηγορούμενος να φροντίσει για την προσκόμιση όλων των σχετικών εγγράφω και να πιστοποιηθεί ότι πράγματι το χρέος βρίσκεται σε διακανονισμό με τις αρμόδιες αρχές.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο