Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στην Αθήνα σήμερα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις κινητοποιήσεις με απεργίες ή στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα ακινητοποιημένοι για όλη την ημέρα θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού σιδηροδρόμου, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.
Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 8.00 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7.30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Το μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα οι συρμοί έμειναν ακινητοποιημένοι λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων. Τα δρομολόγια του μετρό θα σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ, που διαχειρίζεται το δίκτυο έως το Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ΟΑΣΘ , καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά.