current views are: 1

2 Μαΐου 2012
Δημοσίευση11:35

Μανικιούρ με μεταλλικές αποχρώσεις

Αυτή την εποχή, αν αναζητάς το πιο hot χρώμα σε βερνίκι νυχιών, πρέπει να ξέρεις ότι το παιχνίδι δεν παίζεται στις αποχρώσεις, αλλά στο τελείωμα που δημιουργεί το βερνίκι.

Δημοσίευση 11:35’
αρθρο-newpost

Αυτή την εποχή, αν αναζητάς το πιο hot χρώμα σε βερνίκι νυχιών, πρέπει να ξέρεις ότι το παιχνίδι δεν παίζεται στις αποχρώσεις, αλλά στο τελείωμα που δημιουργεί το βερνίκι.

Αυτή την εποχή, αν αναζητάς το πιο hot χρώμα σε βερνίκι νυχιών, πρέπει να ξέρεις ότι το παιχνίδι δεν παίζεται στις αποχρώσεις, αλλά στο τελείωμα που δημιουργεί το βερνίκι. Κάτι που που θα μας κάνει να πειραματιστούμε και με τις μεταλλικές αποχρώσεις.  

•Ο πρώτος κανόνας είναι ότι αυτές οι αποχρώσεις απεχθάνονται τα μακριά νύχια. Επομένως, δώσε τους κοντό μήκος και κατά προτίμηση τετραγωνισμένο σχήμα.

•Επίλεξε το χρώμα που σου αρέσει. Πρόκειται για προσωπική υπόθεση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις μεταλλικές μαύρες και χρυσαφί αποχρώσεις.  

•Η επιφάνεια των νυχιών σου πρέπει να είναι λεία και σε αυτό θα σε βοηθήσει το buffer και φυσικά η βάση που θα χρησιμοποιήσεις πριν απλώσεις το χρώμα. 

•Για να αναμειχθεί σωστά το βερνίκι μην κουνήσεις τη συσκευασία, αλλά τρίψε την ανάμεσα στις παλάμες σου.  

•Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι τέλειες όταν είναι λαμπερές. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσεις μετά το χρώμα να βάλεις top coat. Μάλιστα, για να έχεις απόλυτη επιτυχία, στην προκειμένη περίπτωση θα σε συμβουλεύαμε να περάσεις δύο στρώσεις και όχι μία.    

•Μπορείς επίσης να κάνεις ένα μικρό έργο τέχνης – μανικιούρ και πάνω σε μια μεταλλική βάση να δημιουργήσεις λεοπάρ σχέδια χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βερνίκι.    

•Όταν μετά από μέρες θα θέλεις να βγάλεις το χρώμα, να έχεις υπόψη σου ότι χρειάζεσαι ξεβαφτικό με ασετόν, γιατί μόνο αυτό μπορεί να αφαιρέσει τις χρωστικές ενός metallic βερνικιού.  
 

Πηγή: missbloom.gr


σχετικα αρθρα