current views are: 1

2 Μαΐου 2012
Δημοσίευση14:27

Προκήρυξη για τον εμπρησμό αυτοκινήτων στην Κηφισιά από τις «Φωτιές στον Ορίζοντα»

Την ευθύνη για τους εμπρησμούς, τουλάχιστον επτά οχημάτων στην Κηφισιά την Κυριακή, ανέλαβε η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσμονδία – Φωτιές στον Ορίζοντα», σύμφωνα με το Athens Indymedia.

Δημοσίευση 14:27’
αρθρο-newpost

Την ευθύνη για τους εμπρησμούς, τουλάχιστον επτά οχημάτων στην Κηφισιά την Κυριακή, ανέλαβε η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσμονδία – Φωτιές στον Ορίζοντα», σύμφωνα με το Athens Indymedia.

Την ευθύνη για τους εμπρησμούς, τουλάχιστον επτά οχημάτων στην Κηφισιά την Κυριακή, ανέλαβε η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσμονδία – Φωτιές στον Ορίζοντα», σύμφωνα με το Athens Indymedia. Μάλιστα στην προκήρυξή της η οργάνωση αναφέρει:

«Το Σάββατο στις 284 χτυπησάμε ένα τετράγωνο στην περιοχή της Κηφισιάς καίγωντας τα παρκαρισμένα αμάξια της οδού Λεβύτου πολυτελή και μη.

Ήταν μια κίνηση εις ένδειξη αλληλεγγύης στην απέργία πείνας που πραγματοποιούσαν τα φυλακισμένα μέλη της Ε.Ο. Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς και ο Αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος απαιτώντας την οριστική μεταγωγή των ανταρτών Μ.Τσακαλου και Π.Αργυρού στον Κορυδαλλό καθώς και την παύση των εκδικητικών μεταγωγών(την οποία με επιμονή πέτυχαν).

Η ενέργεια έχει ξεκάθαρη στόχευση και σκοπό να πλήξει την ηρεμία των πλούσιων προαστίων της πρωτεύουσας. Ηταν μια πρώτη προσέγγιση στους καλοθρεμμένους της Κηφισιάς υπενθυμίζοντας τους πως η παρασιτική τους ζωη θα λάβει την τιμωρία που της αρμόζει. Τους γνωστοποιούμε ότι τίποτα δεν τους εξασφαλίζει απο την νοσηρή μας φαντασία, όσα φυλάκια και αν χτίσουν, όσους αυλικούς μπράβους και αν προσλάβουν.

Παντα θα είναι εκτεθειμένοι στις επιθετικές μας ορέξεις. Την ευημερία τους την καρπώνονται από την εκμετάλλευση άλλων και αυτη τους την επιλογή αργά η γρήγορα θα την πληρώσουν. Όσο και αν έχουν αποκοπεί από το μίζερο και εγκλωβιστικό σαν φυλακή αστικο τοπίο.

Όσο και αν έχουν απομακρυνθεί από την απάνθρωπη Αθήνα, η απόσταση παραμένει μικρή μπροστά στο πείσμα της εκδίκησης. Ετσι κάποια στιγμή ενώ θα πίνουν με αυτό το χυδαία υπεροπτικό ύφος τον καφέ στις Αίγλες τους θα δεχτούν επίσκεψη πολλών από εμάς, και με χαμόγελο δωρητή θα τους επιστρέψουμε με μια σφαίρα στο κρόταφο την διαστροφή που μας παρέδωσαν».