current views are: 2

2 Μαΐου 2012
Δημοσίευση14:42

Διατηρήστε λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σας

Πώς θα διατηρήσεις το ξανθό: χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ξανθά μαλλιά. Το ειδικό αυτό σαμπουάν θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις την απόχρωση του ξανθού σου για πολύ περισσότερο. 

Δημοσίευση 14:42’
αρθρο-newpost

Πώς θα διατηρήσεις το ξανθό: χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ξανθά μαλλιά. Το ειδικό αυτό σαμπουάν θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις την απόχρωση του ξανθού σου για πολύ περισσότερο. 

Πώς θα διατηρήσεις το ξανθό: χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ξανθά μαλλιά. Το ειδικό αυτό σαμπουάν θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις την απόχρωση του ξανθού σου για πολύ περισσότερο.  Η βαθιά ενυδάτωση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση εδικά στην περίπτωση που είσαι ξανθιά αφού με τη βοήθεια μάσκας και του μαλακτικού βοηθάς τα μαλλιά σου να δείχνουν και να είναι πιο λαμπερά και υγιή.

Προσπάθησε να αποφεύγεις όσο γίνεται την έκθεση στον ήλιο, αλλά φόρεσε και το καπελάκι σου για να το καταφέρει αυτό όσο καλύτερα γίνεται.Φρόντισε να τα κρατάς πάντα ενυδατωμένα με αντηλιακό μαλλιών έτσι ώστε τα υπέροχα ξανθά μαλλιά σου να μη χάσουν τη ζωντάνια τους!

Τιπ: πρόσεξε την πισίνα και ιδανικά κάλυψε τα μαλλάκια σου πριν τη βουτιά γιατί οι πιθανότητες να αλλάξουν ακαριαία απόχρωση δεν είναι και λίγες, αφού το χλώριο μπορεί να κάνει μέχρι και πράσινα τα ξανθά σου μαλλιά.

Πώς θα διατηρήσεις το κόκκινο: επειδή κόκκινο από κόκκινο διαφέρει όσο να ‘ναι αλλά και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το κόκκινο είναι ένα χρώμα πολύ “δύσκολο” γιατί ξεθωριάζει πολύ εύκολα -ειδικά τώρα που το θαλασσινό αλάτι γίνεται ο μόνιμος φίλος σου- μια είναι η λύση: το μαλακτικό που “φυλακίζει” το χρώμα σου. 

Είτε πρόκειται για ένα κοντίσιονερ που δε θέλει ξέβγαλμα- που είναι και τα καλύτερο- είτε για ένα σπρέι που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, αυτά τα προϊόντα είναι απαραίτητα για εσένα που είσαι κοκκινομάλλα και θέλεις να διατηρήσεις τέλειο και κυρίως ενιαίο το χρωματάκι σου!

Τιπ: μην ξεχνάς ότι το σαμπουάν, η μάσκα και το μαλακτικό πρέπει να είναι και αυτό ειδικά σχεδιασμένο για τα κόκκινα μαλλάκια σου, για να σου προ0εσφέρει περιποίηση και βαθιά ενυδάτωση ειδικά σχεδιασμένη για εσένα!

Πώς θα διατηρήσεις το καστανό: όπως είναι άλλωστε λογικό τα πιο σκούρα χρώματα όπως οι αποχρώσεις του καστανού -από πολύ ανοιχτό μέχρι σκούρο καστανό σχεδόν μαύρο-είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν.

Και οι ανταύγειες; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Οι ανταύγειες είναι ακόμη πιο “ευαίσθητες” από την απλή βαφή αφού το οξυζενέ και ο ήλιος είναι συνδυασμός που σκοτώνει.
 
Το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος είναι δυνατόν να “ανοίξουν” τις ανταύγειες σου μέχρι και δυο τόνους! Για να “φυλακίσεις” το χρώμα σου φόρεσε καπελάκι στον ήλιο και με τη βοήθεια μάσκας βαθιάς ενυδάτωσης διατήρησε το χρωματάκι σου τέλειο!

Πηγή: womenonly.gr


σχετικα αρθρα