Επίθεση στην διαδικτυακή πλατφόρμα αποτελεσμάτων του υπουργείου Εσωτερικών προανήγγειλαν με σημερινό τους μήνυμα οι Anonymous
Οι διαδικτυακοί ακτιβιστές αναφέρουν πως την Κυριακή 6 Μαη το βράδυ αναμένεται να εισβάλλουν στο ΥΠΕΣ, προκαλώντας πρόβλημα στην μετάδοση των αποτελεσμάτων. 

Σύμφωνα με τους Anonymous, οι εκλογές είναι μέσο εξαπάτησης των πολιτών, καλώντας τους Έλληνες να μη φοβηθούν την κυβέρνηση και τους πολιτικούς. 

Η αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς οι Anonymous περιμένουν ένα "εντυπωσιακό" χτύπημα για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. 

H Singular Logic πάντως σε ανακοίνωση της τονίζει ότι το σύστημα είναι διασφαλισμένο, καθώς στο παρελθόν έχουν ξαναγίνει προσπάθειες επίθεσης εναντίον της πλατφόρμας, χωρίς επιτυχία. 

Την ίδια στιγμή, στο 8λεπτο βίντεο, οι Anonymous καταθέτουν εικόνες από την ανάκριση μέλους της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, εικόνες που όπως υποστήριξαν υπέκλεψαν από τους servers της Γερμανικής Πρεσβείας.

Τα πλάνα έχουν ημερομηνία  25 Απριλίου 2012, ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχει καταγγελθεί καμία παραβίαση από την ίδια τη Γερμανική Πρεσβεία. 


Δείτε το βίντεο:

TAGS