Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο Παρασκευή, σε δρόμους του κέντρου, λόγω της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος.
Συγκεκριμένα, θα απαγορευθεί η στάση και στάθμευση των οχημάτων από τις 08.00 έως τη λήξη της συγκέντρωσης, και θα διακοπεί η κυκλοφορία από 15.00 στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και σταδιακά στις:

- Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.

- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθανασίου Διάκου και του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.

- Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της πλατείας Ομονοίας και της οδού Χαλκοκονδύλη και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

- Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.