Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά οδηγήθηκε 28χρονος φυγόποινος που συνελήφθη την Τετάρτη, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στον Κορυδαλλό. Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία διέπραττε ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων (δύο ακόμα μέλη της είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο).
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ο 28χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Κορυδαλλού και μετά την άρνησή του για έλεγχο ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία εκσφενδόνισε πέτρες και μία φωτοβολίδα προς το μέρος τους. Τελικά συνελήφθη στην προσπάθειά του να καταφύγει σε μονοκατοικία στην περιοχή.

Επιπρόσθετα, από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, συμμετέχοντας στις ακόλουθες ένοπλες ληστείες:

- Τον Αύγουστοι του 2012, σε ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στην Καλλιθέα.

- Στις 16-8-2011 και 5-9-2011, σε ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στο Αιγάλεω.

- Στις 5-9-2011, σε ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στο Αιγάλεω.

- Στις 25-12-2011, σε ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω.

Εξάλλου, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης των Πρωτοδικείων Πειραιά και Θεσσαλονίκης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής κάθειρξης δώδεκα ετών και οκτώ μηνών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και άλλες παραβάσεις.