Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη, τη Ρόδο και την Κοζάνη, πιάνοντας τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό που είχαν γίνει οι εφιάλτες των κατοίκων! Συνολικά εξιχνιάστηκαν 31 διαρρήξεις και κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη διαλεύκανση και άλλων υποθέσεων και τον εντοπισμό τυχόν συνεργών των δραστών.   Σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ένας 23χρονος Έλληνας που είχε διαρρήξει ένα σπίτι και είχε αρπάξει δύο ηλεκτρονικές συσκευές, μία ηλεκτρική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μπουφάν. Στο τροχόσπιτο όπου κατοικεί, οι αστυνομικοί βρήκαν 57 ηλεκτρικές συσκευές, οκτώ εργαλεία, επτά κινητά τηλέφωνα, ένα ποδήλατο, διάφορα τρόφιμα, ποτά και είδη ρουχισμού, τα οποία από έξη εξοχικές κατοικίες τις οποίες είχε διαρρήξει τις τελευταίες 20 ημέρες!   

Με κλεμμένο αυτοκίνητο συνελήφθησαν στην περιοχή Ροδινίου της Ρόδου δυο 25χρονοι Έλληνες και πάνω τους βρέθηκαν χρήματα που είχαν κλέψει από ένα σπίτι. Η έρευνα αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα είχαν διαρρήξει στην πόλη της Ρόδου, τα Κοσκινού και την Ιαλυσό άλλο ένα σπίτι, τρία καταστήματα, ένα περίπτερο και το κυλικείο ενός σχολείου, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, τρόφιμα και άλλα προϊόντα, ενώ είχαν κλέψει και μια μοτοσικλέτα.  

Οκτώ διαρρήξεις στην Πτολεμαΐδα και έξη στην Κοζάνη είχε κάνει ένας 36χρονος Γεωργιανός από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2010! Όπως αποδείχθηκε, είχε κλέψει μετρητά, κοσμήματα και διάφορα είδη αξίας άνω των 40.000 ευρώ!

Με πληροφορίες από protothema.gr