current views are: 1

10 Μαΐου 2012
Δημοσίευση06:06

Τι αποκαλύπτει για τον ξυλοδαρμό του ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.  

Δημοσίευση 06:06’
αρθρο-newpost

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.  

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.   Λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος τον έσυραν για τουλάχιστον 50 μέτρα.   

Επί πέντε λεπτά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες τον χτυπούσαν και έβριζαν. Ένας φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας.  

Αμε΄σως έφτασε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες κατά την διάρκεια της επίθεσης οι δράστες άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η επίθεση δεν ήταν προσωπική, ούτε είχε κίνητρο τη ληστεία. 

«Είμαι βέβαιος ότι δεν είχαν σκοπό τους τη ληστεία. Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου, με άρπαξαν και με χτύπησαν με βία, σέρνοντας το κορμί μου για χιλιόμετρα. Καθώς με χτυπούσαν τους άκουσα να αναφέρονται στον ΣΚΑΙ και το Μνημόνιο. Κανείς, ωστόσο δεν είπε το όνομά μου.

Έχω την αίσθηση πως δεν μιλάμε για προσωπική επίθεση. Εξάντλησαν όλο τους το χρόνο στο να με χτυπούν και να με βρίζουν. Πραγματικά, δεν θέλω να ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που ποτίστηκαν αυτοί που μου επιτέθηκαν..», καταλήγει ο ταλαιπωρημένος δημοσιογράφος που μίλησε για την περιπέτειά του στον ΣΚΑΙ.

Πηγή φωτογραφιών από blog.gr 


σχετικα αρθρα