Οι Έλληνες οπαδοί έβγαλαν προς τα έξω το χειρότερο τους πρόσωπο με πολύ ξύλο στην ευρύτερη περιοχή της Αγ. Σοφιάς και με έναν φίλο του Ολυμπιακού σοβαρά τραυματία.  
Mεγαλος όγκος οπαδών του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαιναν βόλτα για να δουν τα αξιοθέατα. Και το… κακό δεν άργησε να γίνει, αφού μέχρι να επέμβει η αστυνομία οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εγκλωβίστηκαν μέσα στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, καθώς έξω από το ναό τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Η αστυνομία επενέβη για να εξομαλύνει την κατάσταση, που προς στιγμή πήγε να ξεφύγει.

Λίγο αργότερα, στην Πλατεία Ταξίμ οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν με αυτούς της Γαλατά!   

Οπαδοί της Γαλατά και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στην πλατεία Τακσίμ και οι συγκρούσεις με καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα δεν άργησαν να αρχίσουν.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει χημικά, για να διαλυθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, ενώ φυσικά δεν έλειψε και το ξύλο κατά των πρασίνων, που απομακρύνθηκαν από την πλατεία.

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, 4 οπαδοί μαχαιρώθηκαν σε συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατά και της Φενέρ, ανάμεσα στους οποίους και ένας 12χρονος.