Τύχη- βουνό είχε ο νεαρός αλλοδαπός όταν το αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε «βούτηξε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι του Αργοστολίου, μέσα στον περιφραγμένο χώρο! Τέσσερις βαθμοφόροι του Λιμενικού είδαν τη σκηνή και οι δυο από αυτούς έπεσαν αμέσως στη θάλασσα και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν!
Ο 33χρονος αλλοδαπός ήταν ο μοναδικός επιβάτης του αυτοκινήτου και οι δυο βαθμοφόροι κατάφεραν να τον βγάλουν πριν βυθιστεί, έχοντας τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ θα δώσει κατάθεση μόλις συνέλθει για να εξηγήσει τι συνέβη και βρέθηκε στο νερό.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη και στην περιοχή της Αμφιλοχίας, όπου κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του καθώς κινούνταν επί της εθνικής οδού Αμφιλοχίας- Λευκάδας και έπεσε στη θάλασσα. Οι άνδρες του Λιμενικού που έσπευσαν επί τόπου, βρήκαν τον οδηγό να έχει ανασυρθεί σώος από διερχόμενους που είδαν τη σκηνή και έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Ο 40χρονος άνδρας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πηγή: protothema.gr