Θερμό επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών από την Αλβανία, σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:30 μ.μ. επί της πλατείας Μπελογιάννη, πολύ κοντά στην Εθνική Τράπεζα και το επεισόδιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, εάν δεν υπήρχε η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας.  

Επίθεση από το «πουθενά»...
Περίοικοι που έπιναν τον καφέ τους ή περπατούσαν στο δρόμο, αντιλήφθηκαν ξαφνικά δύο άτομα να έχουν έλθει στα χέρια, ξυλοκοπώντας ο ένας τον άλλο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καυγά, ο ένας εκ των δύο χρησιμοποίησε και ένα σίδερο για να χτυπήσει τον ομοεθνή του.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας, οι οποίοι και έβαλαν τέλος στο επεισόδιο, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν και δύο ασθενοφόρα που έφθασαν στο σημείο για να παραλάβουν τους δύο τραυματισμένους αλλοδαπούς.
 
πηγή: εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ