Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ευνοεί τα αξεσουάρ. Από την άλλη, οτιδήποτε στιλιζαρισμένο δεν είναι καθόλου must και ειδικά τα μαλλιά μας. Τα τελευταία πρέπει να είναι ατημέλητα, να έχουν μια δόση grunge αίσθησης.   Το task εδώ είναι τα αξεσουάρ μαλλιών! Οπότε, αφού φροντίσεις να δώσεις στα μαλλιά σου το beachy effect που πρέπει, μπορείς να διαλέξεις παρακάτω το αγαπημένο σου αξεσουάρ μαλλιών. Και τα έχουμε όλα! Και τιμή και που μπορείς να το βρεις!   

Τα bando είναι εκείνα τα hair accessories από ύφασμα με λαστιχάκι στο κάτω μέρος και πιο φαρδύ στο άνω. Το bando ταιριάζει τέλεια με πιασμένα μαλλιά σε top knot .  

Οι αλυσίδες στα μαλλιά δίνουν μια πιο ρομαντική αίσθηση στο χτένισμά σου και κάποιες φορές με το κατάλληλο outfit μοιάζουν και πιο boho. Αυτή την σεζόν μάλιστα, είναι πολύ must ενώ έχουμε δει την Kim Kardashian να έχει ιδιαίτερη αγάπη στα hair chains.  

Πέρυσι το καλοκαίρι τα φτερά στα μαλλιά ήταν high trend. Τα φόρεσε μέχρι και ο Steve Tyler .Αυτό το καλοκαίρι, τα φτερά έρχονται με clips έτσι ώστε να τα βάζεις και να τα βγάζεις όποτε εσύ θες.   

Τα λεπτά headbands που φοριούνται στο μέτωπο τείνει να γίνει πλέον κλασική επιλογή hair accessory για το καλοκαίρι! Και μπορείς να τα βρεις σε διάφορες εκδοχές: είτε σκέτα, είτε στολισμένα με υφασμάτινα λουλούδια.  

Επένδυσε σε ένα μαντήλι μεσαίου μεγέθους. Στριφογύρισέ το για να του δώσεις μια μακρόστενη αίσθηση και δέστ'το στην κορυφή του κεφαλιού με έναν φιόγκο. 

πηγή: tlife.gr