Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν στην περιοχή Βροντισμένη δύο άτομα, ηλικίας 52 και 57 ετών, με την κατηγορία ότι εισήγαγαν στην Ελλάδα και κατείχαν περισσότερα από 117 κιλά κάνναβης.    Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. τους εντόπισαν έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.   

Σύμφωνα με tovima.gr, oργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη τους στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου.  

Την Τρίτη το βράδυ το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα εντοπίστηκε στην Επαρχιακή Οδό Παρακάλαμου - Κουκλιών. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός δεν σταμάτησε και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.   

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στη Βροντισμένη Ιωαννίνων και συνέλαβαν τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό.  

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο καθώς και στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σάκοι, που περιείχαν 110 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 117 κιλών και 885 γραμμαρίων καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, για τις παράνομες συναλλαγές τους.   

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.   
Οι δύο ημεδαποί θα οδηγηθούν την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.  

Ακόμη όπως προέκυψε, σε βάρος του 52χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων, καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.