Στο νοσοκομείο Τρικάλων, μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο 60χρονος σύζυγος μιας 76χρονης ιδιοκτήτριας μπαρ στην Πύλη, μετά από αιματηρή ληστεία. Όλα ξεκίνησαν όταν 3 ένοπλοι εισέβαλλαν στο μπαρ κρατώντας καραμπίνα, γκλοπ και πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ και ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια τις εισπράξεις.

Η τελευταία, επικαλέστηκε …αναδουλειές και μηδενικό τζίρο κάτι που διαπίστωσαν και οι ληστές που δεν βρήκαν χρήματα, αλλά όμως λήστεψαν τον 37χρονο μοναδικό πελάτη του μπαρ παίρνοντας του 400 ευρώ.

Την ώρα που επιχείρησαν να διαφύγουν, όρμηξε πάνω τους, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του μπαρ και πάλεψε με τον ένοπλο που κρατούσε το Καλάσνικοφ. Παρά το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι από τον άλλο ληστή με το γκλοπ, κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να τραπούν οι ληστές σε φυγή, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα…

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ η Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή, αναζητώντας τους δράστες που αντιμετωπίζουν λόγω του Καλάσνικοφ κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Το Καλάσνικοφ, μαζί με τον γεμιστήρα, παραδόθηκε στους Αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και εστάλη για εργαστηριακή ανάλυση και βαλλιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε σε παράνομες πράξεις του παρελθόντος.

Πηγή: trikalanews.gr