Έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε από τις 2 Μαΐου στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου, ο 14χρονος Πάνος Τζαβάρας, γιoς του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου και εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου έφυγε από τη ζωή σήμερα στις 10.50 το πρωί. Ο Πάνος, εγγονός του αείμνηστου δημοτικού συμβούλου Πάνου Τζαβάρα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο.

Το μοιραίο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 2 Μαΐου όταν το άτυχο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδελφό του με τα ποδήλατα.

Το τροχαίο έγινε μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, καθώς κατευθύνονταν από την οδό Σώμερσετ προς την οδό Σταυροπούλου όταν παρασύρθηκε από ένα τζιπ.

Αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων. Ο μικρότερος αδελφός του μόλις είδε τι είχε γίνει, άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στον αδελφό του.

Άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 15χρονο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Π.Γ.Ν.Π.

Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, όμως τελικά όπως διεφάνη, ήταν πάρα πολύ κρίσιμη και τελικά δεν τα κατάφερε.


Πηγή: dete.gr
TAGS